Politica de Confidentialitate

Cine Suntem

GTC Auto este un service multimarca, modern, la standarde europene, afiliat la reteaua internațională AD Garage. GTC Auto efectueaza lucrari de mecanica si electrica/ diagnoza, tuning off-road și comercializeaza piese si accesorii auto, atat de origine cat si de producator, oferind solutii optime calitate/ pret/ termen de livrare.
Prin magazinul online GTC Auto SHOP, se pune la dispozitia clientilor o platforma de prezentare si achizitie a produselor specifice masinilor 4x4. Oferim o gama completa de piese si accesorii pentru off-road, de la cei mai renumiti producatori mondiali, dar și produse low-budget.

Termeni Generali

GTC Auto SHOP va retine datele dvs personale precum: nume, prenume, adresa de email, adresa de facturare si de livrare, numar de telefon ori date de identificare fiscala si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe GTC Auto SHOP, privind evolutia si starea comenzilor, cat si in vedera indeplinirii formalitatilor de comanda (eliberare factura, etc).

GTC Auto SHOP se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, efectuarii demersurilor comerciale conform legislatiei in vigoare, precum si in scopul informarii clientilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului.

Nu utilizam datele dumneavoastra personale in scopuri de marketing, trimiteri de oferte promotionale, mesaje de email nesolicitate, etc.

Datele dumneavoastra vor fi stocate pe o perioada nedeterminata, in lipsa oricaror altor prevederi in acest sens.

Confidentialitatea dvs. este importanta pentru noi, de accea va rugam sa ne contactati la adresa de e- mail shop@gtcauto.ro pentru a va exercita drepturile dumneavoastra, precum dreptul de a rectifica sau sterge datele furnizate, de a obtine datele in format electronic, etc.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor, prin prisma obligatiilor legale (facturare, contabilitate, etc) cat si prin imposibilitatea livrarii produselor comandate (curier, adresa de expeditie, date personale pentru identificarea dvs in cazul ridicarii produselor de la sediul nostru, etc)

Prin citirea acestei pagini ati luat la cunostinta ca va sunt garantate drepturile, iar prin acceptul acordat cu ocazia crearii unui cont pe site-ul shop.gtcauto.ro sau plasarea unei comenzi declarati ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra, conform cu politicile descrise in cadrul acestei pagini.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

S.C. GTC Auto Trade S.R.L („GTC Auto Shop”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31115.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, GTC Auto Shop are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe gtcautoshop.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale.


Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a GTC Auto Shop, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 31115 , si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre GTC Auto Shop.


Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.


Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa GTC Auto Trade SRL, Str. Sf. Nicolae, nr. 4C, Popesti-Leordeni, Judetul Ilfov, sau trimisa pe adresa de email shop@gtcauto.ro va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interveniti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.


De asemenea, GTC Auto Shop poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prelucrarea Datelor conform GDPR

Ce este GDPR ?

GDPR (General Data Protection Regulation) este Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si va fi aplicat de catre toate statele Uniunii Europene.

Ce drepturi aveti?

Regulamentul acordă mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează date personale cum ar fi dreptul la portabilitatea sau pe cel de ștergere a datelor personale. Iată pe scurt care sunt drepturile garantate de catre acest regulament:

Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR),

Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR),

Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 GDPR),

Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor (dreptul la restricționare a procesării, articolul 18 GDPR),

Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și mecanolizibil și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR),

Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea (dreptul la obiecție, articolul 21 GDPR),

Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat in vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimțământului, articolul 7 GDPR).

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).